سیستم امنیتی ساختمان که گاها با عنوان سیستم اتوماسیون ساختمان نیز قابل شناسایی است. سامانه ای مبتنی بر انواع لوازم هوشمند و کامپیوتر می باشد که به منظور نظارت، پشتیبانی و کنترل تجهیزات الکتریکی و مکانیکی موجود در درون ساختمان (مانند روشنایی، تهویه، ایمنی،سامانه ی اتفاع حریق وسیستم قدرت) می باشد که توسط نیروی زبده و ماهر نصب و راه اندازی می شود.
معرفی سیستم امنیتی ساختمان
سیستم امنیتی ساختمان را می توان به دو بخش نرمافزار و سختافزار طبقه بندی کرد که سختافزارها در اکثر مواقع به صورت اختصاصی و با استفاده از میکروکنترلرها پیاده سازی و راه اندازی میشوند و نرمافزارها هم ممکن است به طور اختصاصی برای آن سیستم به خصوص نوشته شوند، در برخی از سیستمها از نرمافزارهای مانیتورینگ و کنترل به جهت نظارت بر عمل کرد انواع بخشها به کار برده میشود. ارتباط میان نرم افزار و سختافزار با استفاده از یکی از پروتکلهای زیر پیاده سازی می شود:
DeviceN، SOAP، XML، BACnet، LonWorks و MODBUS و usp و lan و rs232 و....
اجزای اصلی این سیستم به شرح زیر است :
۱-کنترل کننده محلی
۲- کنترل کننده اینترنتی
۳- کنترل کننده مرکزی
۴- سنسورها
مزایای استفاده از سیستم امنیتی ساختمان
حال می پردازیم به مزایای استفاده از سیستم امنیتی ساختمان
در حقیقت سیستم امنیتی ساختمان می تواند باعث کاهش مصرف انرژی در مدت طولانی مدت شود زیرا با حذف مصارف ناخواسته بسیاری از هزینه ها نیز کاهش می یابد و همچنین هزینههای تعمیر و نگهداری ساختمان نیز به شدت کاهش می باد. خطای اپراتوری به دلیل کنترل توسط رایانه حذف میگردد، میزان استفاده هر واحد یا قسمت از منابع انرژی به طور دقیق مشخص می گردد، امکان گزارش گیری آماری از عمل کرد اجزای متفاوت ساختمان را فراهم می نماید. آلارمهای هشداردهنده برای بازبینی دوره ای تجهیزات را اعلام می نماید و دست آخر و مهم ترین و بهترین مزیت آن امکان کنترل از راه دور آن می باشد.
منبع: ایده برتر پارسیان خاورمیانه
:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0